AvK Sieraden

Waarom een sieraad bij AvK sieraden?

Op maat gemaakte sieraden

Een sieraad bij AvK is gemaakt met veel zorg en aandacht. Je koopt een nieuw sieraad natuurlijk niet zomaar. Als je een op maat gemaakt sieraad koopt zit er vaak veel tijd, liefde en passie in. Wanneer je besluit voor een AvK Sieraad zal dit altijd een uniek stuk zijn en geen seriematig werk. Dit unieke stuk is gemaakt met aandacht als die van een horlogemaker en ambacht als die van een goudsmid. Een goede combinatie om voor jou tot een mooi sieraad te komen!

Sieraden kunnen zoveel persoonlijks betekenen voor iemand. Terugdenken aan die mooie periode of een warme herinnering aan iemand die gemist wordt. Dat gevoel kunnen handgemaakte sieraden geven.

Prijsindicatie

Wil je graag weten wat uw nieuw op maat gemaakt sieraad gaat kosten, kun je contact opnemen om de details met mij te bespreken. Er wordt vrijblijvend een prijsopgave gemaakt aan de hand van gegevens als hoe groot zou het sieraad moeten worden en hoeveel edelstenen mogen erin. Daarnaast is het ook belangrijk, wat voor edelsteen erin gaat. Wilt u een sieraad met een parel of een diamant?

Verschillende opties

Wist je dat er ook bruin, geel, roze, paars, rood, blauw en groene diamanten bestaan? De cut, slijpvorm, wil zeggen dat de diamant optimaal geslepen is zodat deze ook optimaal schittert. Deze diamanten zou je in verschillende vormen kunnen laten slijpen, denk aan ovaal, markies, peer, hart of prinses. Ik vind het een uitdaging om met mijn sieraden te experimenteren met kleuren en slijpvormen en om niet altijd te kiezen voor de briljant geslepen witte diamant, die overigens ook prachtig is!

Mijn werk

Ben je benieuwd geworden en wil je de opties bespreken?
Neem contact met mij op!